Sunday, 26 May 2013

SUPER DUPER MUMMY :*

Assalammualaikum, heyyooo cinta hati :*

tadi petang baru jee sampai ghuma dah rindu balikk kat EMAK :* act my mum stay kampungg . semalam balik kampung, tapi balik kejap jaa . jumaat gerak balik pagoh, sabtu dah balik puchong balik :'( tapi mak, nak stay kampung sebub nak spendtime dengan atok . Dear Mummy, anak awak ney ghindu lerr dekat awak mum :( 

kalau mak ade kat ruma ney, pagi pagi jee dah dengar mak bebel suruh bangun . sekarang, mak kat ruma atok, tak dapat dah dengar mak bebel . Minggu depan aku dah balik kolej . hmm rindu sangat kat mak ayah and yang lain . Harap ALLAH jagakan mereka untuk aku . semoga mereka semua sihat selalu :* 



ade style laa mak aku neyyy :D




4 comments:

  1. acecehh, dia pun nakk :D hahhaaa . jagakan mak aku untuk aku yaa :*

    ReplyDelete
  2. singgah + follow sini.. ^^

    http://www.mohdnoorshawals.com/

    ReplyDelete

 

ALL RIGHT RESERVED|THIS BLOG IS DESIGN BY RRAI